Home
Shop
Wishlist0
Sold: 0 / 1

Brother Toner HL-5350-5340-5370-5380

Brand name OBV
Model Number B-3280XL
Item Weight 862 g
Package Dimensions 33.4 x 18 x 8.8 cm
Colour Black
Size 12000 Seiten
Manufacturer Part Number B-3280-XL

35.00

Buy Now Compare
Availability: 1 stok
SKU:5350-5340-5370-5380
Brand name OBV
Model Number B-3280XL
Item Weight 862 g
Package Dimensions 33.4 x 18 x 8.8 cm
Colour Black
Size 12000 Seiten
Manufacturer Part Number B-3280-XL

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Product has been added to your cart