Home
Shop
Wishlist0
Sold: 0 / 2

MAXELL 4.7 GB DVD -R 25pcs

  • Up to 2 Hours video recording capacity, 4.7 GB data storage capacity, Single Layer
  • Rewritable/Re-recordable
  • 1,000 ReWrite Cycles
  • Supports up to 4x Write Speed
  • Quick Formatting

7.00

Buy Now Compare
Availability: 2 stok
SKU:DVDMAXELL25PCS
  • Up to 2 Hours video recording capacity, 4.7 GB data storage capacity, Single Layer
  • Rewritable/Re-recordable
  • 1,000 ReWrite Cycles
  • Supports up to 4x Write Speed
  • Quick Formatting

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Product has been added to your cart