Home
Shop
Wishlist0
Sold: 0 / 10

Hard Drive 3.5″ 500 GB Sata Re-certified

25.00

Buy Now Compare
Availability: 10 stok
SKU:HDD500GB35

GENERAL

 • Interface
  SATA 3Gb/s
 • Buffer Size
  32 MB
 • Weight
  15.52 oz
 • Manufacturer
  Western Digital Corp.

INTERFACE PROVIDED

 • Qty
  1
 • Connector Type
  7 pin Serial ATA
 • Storage Interface
  Serial ATA-300
 • Interface
  Serial ATA-300

EXPANSION & CONNECTIVITY

 • Interfaces
  1 x SATA 3 Gb/s – 7 pin Serial ATA

HARD DRIVE

 • Form Factor
  3.5″ x 1/3H
 • Interface Type
  Serial ATA-300
 • Features
  GreenPower technology, IntelliPark, IntelliPower, IntelliSeek, Native Command Queuing (NCQ), Preemptive Wear Leveling (PWL), SilkStream
 • Hard Drive Type
  internal hard drive
 • Form Factor (Short)
  3.5″
 • Form Factor (metric)
  8.9 cm x 1/3H
 • Form Factor (Short) (metric)
  8.9 cm
 • Storage Interface
  Serial ATA-300
 • Interface
  Serial ATA-300
 • Average Latency
  4.2 ms
 • Data Transfer Rate
  300 MBps
 • Internal Data Rate
  110 MBps
 • Buffer Size
  32 MB
 • Non-Recoverable Errors
  1 per 10^15
 • Start / Stop Cycles
  300000

4 in

Peshë 0.1564894 kg
Përmasa 5.8 × 4 × 1 cm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Product has been added to your cart