Home
Shop
Wishlist0
Sold: 0 / 2

Weibo Wi-Fi Keyboard WB-8033

Generally
Kind – Office
Set Keyboard & Mouse – Keyboard & Mouse Set
Connectivity
Wireless Yes
Connection USB

15.00

Buy Now Compare
Availability: 2 stok
SKU:WB8033

Generally

    • Kind     – Office
    Set Keyboard & Mouse     – Keyboard & Mouse Set

Connectivity

    Wireless Yes
    Connection USB

 

Peshë 10 kg
Përmasa 10 × 20 × 30 cm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Product has been added to your cart